Volop de ruimte

PLAN–B is het huis van creatieve ondernemers en start-ups, kunstenaars en ontwerpers onder 1 dak en op 16.530 m2. Ze hebben hier hun eigen plek en krijgen volop ruimte en de kansen om hun plannen uit te voeren.
 
Klinkt goed? Het wordt nog beter.


Lees meer over huren
Open huis

PLAN–B is een open huis. Binnen bereik van iedereen die er wil werken of zich wil aansluiten. En uitnodigend voor wie zijn professionele netwerk wil verbreden, iets nieuws zoekt, of even iets heel anders wil dan werken.
 
Nieuwsgierig? Iedereen is welkom.


Ontmoet de huurders
Place to be

PLAN–B is in ontwikkeling: een huis dat in de steigers staat en op weg is om een place to be te worden. Daar kan iedereen aan bijdragen en van profiteren.
 
What’s cooking? Blijf op de hoogte.


Klik voor nieuws en agenda
The only way is up

Het was een gebouw van Philips – het wordt een bruisende hub voor uiteenlopende professionele creatieven. Daarvoor zorgt initiatiefnemer en stuwende kracht Heijmans. Het beheer is in handen van Gapph. Communicatie, pers en programma worden verzorgd door AnneRegelt.

Meer weten? Dit is het plan.

 


Meer informatie
Contact


PLAN–B
De ruimte voor creatieve ondernemers
Adres: Hurksestraat 19
5652 AH  Eindhoven
   
E-mail: info@plan-b.nl
   
Tijdens kantooruren:
 
Kristel Tholen    06-82999700
Jesper van der Heijden   06-83821755
Bertine Wijffelaars   06-30124134
   
   


  NAVIGEER ROUTE
BEHEER
Gapph beheert plan-B, zodra je het formulier hebt ingevuld nemen Kristel, Jesper of Bertine van Gapph contact met je op.

PERS EN PR
Neem voor persaanvragen, publicaties en beeldmateriaal op hoge resolutie contact op met AnneRegelt via e-mail anne@plan-b.nl of bel tijdens kantooruren: 06-45080404.
 
Meer weten? Dit is het plan.

  informatiemap